Office 365

CSP Partner/SCA

 

CSP Partner

Outforce er Microsoft Cloud Solution Partner. En status som CSP partner er for få udvalgte i Danmark, som derigennem får en direkte relation til Microsoft og dette giver os mulighed for at kunne tilbyde specielle licens fordele til vores kunder.

 

SCA

QMHT

Hvad er Shared Computer Activation (SCA) til Office 365 ProPlus?
I september 2014 gjorde Microsoft Shared Computer Activation (SCA) mode tilgængelig i Office 365, hvilket tillader flere Office 365 ProPlus-brugere at dele samme hardware i følgende tre scenarier:
·       Dedikeret løsning i kundens eget datarum
·       Dedikeret løsning hostet af tredjepartsleverandører
·       Windows Azure-miljø 

Hvilke Office-versioner understøttes af Shared Computer Activation?
Shared Computer Activation mode er kompatibel med Entreprise-versioner af Office 365 (ProPlus og E3).

Fordele ved Shared Computer Activation til Office 365 ProPlus
Den største fordel ved SCA til Office 365 ProPlus er, at det giver kunderne valgmuligheder og fleksibilitet. SCA giver kunderne mulighed for at udnytte eksisterende Office 365 ProPlus-licensinvesteringer, når de tilgår cloud’en.
Kunderne kan vælge mellem udrulning i eget datarum eller i delt datacenter hos autoriserede serviceudbydere med henblik på at nedbringe omkostninger til cloud-infrastruktur ved at lade Outforce benytte dine eksisterende Office 365 ProPlus-licenser.

Ved at indgå et samarbejde med Outforce får du mulighed for at benytte SCA til Office 365 ProPlus. Outforce er godkendt leverandør af SCA til Office 365 ProPlus-programmet, hvilket gør det muligt for os at publicere Office 365 ProPlus-licenser til din valgte cloud-infrastruktur løsning.