Sikker hosting af dine forretningskritiske data

Vi passer godt på din IT

 

Hosting

”Hosting eller cloud hosting er to begreber, der dækker over det samme. Det er en metode til at have hele eller dele af sin IT-løsning i et eksternt datacenter, hvor forbindelsen til IT-løsningen opnås over internettet, helt uafhængigt af geografi”

Med en Hosting aftale lejer din virksomhed en eller flere servere i et af vores to Hosting centre. Vi sørger for at vedligeholde IT-installationerne og holder løsningen opdateret, så styresystem og anden software altid er de nyeste versioner. De skærpede krav til IT-sikkerhed, brand- og tyverisikring gør det ekstra attraktivt at placere din IT-løsning i vores High-end Hostingcentre, der har alle de nødvendige sikkerhedsfaciliteter.

 

En løsning efter dine ønsker og behov

Vi tager udgangspunkt i din virksomheds ønsker og behov og vi skaber dedikerede, skræddersyede løsninger. Hos Outforce bliver du ikke tvunget ned i en standard løsning uden mulighed for at tilrette og tilpasse løsningen. Du får nøjagtig den løsning, der passer dig, skalérbar ved vækst.

Enterprise Hardware

Alle verdens bedste data-centre er afhængig af hardware fra de bedste leverandører, og vi tilbyder Best-In-Class hardware til vores hosting-infrastruktur.

Uforglemmelig Support

Vores supportteam er en sjælden race af individer - super-tekniske med gode menneskelige færdigheder - højeste niveau af kundetilfredshed opretholdes gennem tålmodighed, flid og dedikation.

Robust infrastruktur

Vore 2 data-centre tilbyder en sikker Hosting infrastruktur, som er forbundet til flere verdensomspændende operatører for maksimal robusthed og lav latency routing.

Fleksibel tilgang

Vores fleksible Hosting løsninger er designet uden barrierer eller begrænsninger, således at vi sammen kan reagere hurtigt på skiftende behov i din forretning - via sparring med vores hosting-guruer får du mulighed for, at fortælle hvor du vil hen - så klarer vi resten!

Overvågning

Vi sørger selvfølgelig for at overvåge IT løsningen på mange forskellige parametre, således at vi proaktivt ved, når der er behov for flere ressourcer, mere disk plads, ekstra RAM eller lign.

Licenser

I har mulighed for at leje licenser gennem os, vi tilbyder produkter via Microsofts SPLA-Program (Service Provider License Agreement). Fordele ved dette er at slippe for investeringer og i at binde unødig likviditet til indkøb af licenser, hvor man samtidig sikrer sig mod enten at indkøbe mere end behovet eller miste overblikket over om der er konsistens mellem antallet af brugere og licenser.

Vi har specialister der kan hjælpe med at analysere jeres behov samt beregne en pris, der giver jer et korrekt billede af jeres licenser opdelt efter medarbejdere, det vil hjælpe med at skabe et transparent overblik over økonomi og faktisk behov.

Vi tæller licenser kontinuerligt, det sikrer et altid korrekt billede og at vi tager ansvaret for at i er compliant over mod Microsoft. Du slipper for en stor administrativ byrde med licenspapirer og licensfornyelser.

Følgende licenstyper kan lejes hos os:

 • Citrix
 • Trend Antivirus
 • Microsoft Windows CAL

 • Microsoft Windows Terminal Server
 • Microsoft Windows Exchange
 • Microsoft Windows SQL

 • Microsoft Windows Office
 • VMWare
 • VEEAM

   

  Det HELE

  I kan outsource hele ansvaret og løsningen til os. Vi tager ansvaret og bygger en løsning der er second to none i vores datacentre. Vi leverer ITaaS (IT som en service) som betyder at i får en løsning der er funderet på oppetid, høj performance, skalerbarhed og med afsæt i jeres forretningsmæssige behov. I kan vælge til og fra på hylderne fra vores forskellige ydelser, lige fra Brugersupport med ansvar for oprettelse af brugere, til mail scanning og lign. Vi leverer i samarbejde en defineret SLA rapport hver måned der viser udvalgte måleparametre.

  Det HALVE

  Kalder nogle i dag for en hybrid, dvs. en løsning hvor det at outsource/flytte sin IT installation fra jer til os kan gøres i etaper eller delvist. I nogle tilfælde kan der være forretningsmæssig ræson i at beholde udvalgte servere (eksempelvis CAD) i firmaet og flytte andre komponenter ned til Outforce. Det er en del af den dialog vi har inden et samarbejde.

   

  Backup

  Lad Outforce passe godt på jeres data, mens i passer jeres arbejde og det i er bedst til. Vi bruger TSM teknologi som er Best in class.

  Du får adgang til spidskompetencer, der alene bruger tiden på backup, og som konstant uddannes og vedligeholder de nødvendige certificeringer. Dine data gemmes i flere kopier og i dublerede datacentre med tilsvarende høj sikkerhed. Du får adgang til løsninger og ressourcer, der kan hjælpe med løbende restore-tests og på toppen af dette gennemgår vi dagligt rapporter om jeres backup og proaktivt løser eventuelle fejl

  Summen er er at i har vished om, at der er styr på jeres forretningskritiske data og det kan dokumenteres.
   

   

  Hvad kan vi gøre for dig

  Vi er meget fleksible og skræddersyr en løsning til dig med udgangspunkt i din situation

  KONTAKT OS
   

  Kvalitetsmærke og certificering

  Hostingcertifikatet er et kvalitetsmærke, som bygger på en certificering. Hostingcertifkatet er lavet for at hjælpe købere af it-hosting med at vælge den bedst mulige hostingløsning. Samtidig gør Hostingcertifikatet det muligt for it-hostere at dokumentere deres kvalitet. Hosting er et nyt område i vækst, og der er mange forskellige bud på, hvad hosting overhovedet er, og hvad der er god hosting. Hostingcertifikatet er en gennemarbejdet løsning på, hvad kvalitetshosting er, og hvordan det dokumenteres. Hostingcertifikatet gives til it-hostere, som kan dokumentere, at de har styr på forretningen. Når du vælger en leverandør med Hostingcertifikatet, er specielt fire ting med til at give dig ro i sjælen:

  Kvalitet
  Certificerede it-hostere har styr på kvaliteten og orden i maskinrummet. Det viser sig ved dokumenterede processer samt det vi kalder mindstemål for god hosting: Køle-anlæg, brandslukning, backup-sikring,  nødstrømsanlæg  og redundant internetforbindelse.

  Stabilitet
  Den certificerede it-hostingvirksomhed er en veldrevet virksomhed og stabil samarbejdspartner, som gerne deler regnskaber, forsikringer og going-concern erklæring med sine kunder.

  Gennemsigtighed
  Certificerede it-hostere beskriver deres ydelser forståeligt og lægger relevante data åbent frem.

  Kontrol
  For at opretholde sit Hostingcertifikat gennemgår it-hosteren en årlig recertificering. Det betyder, at it-hosteren bliver set efter i sømmene af en udefrakommende specialist.

  Hostingcertifikatet giver en god sikkerhed for kvalitet.