Spørg os om alt fra spam-filter til IT-strategi

Vores guruer har kompetencerne

 

Adgang til guruer

Outforces færdigheder rækker ud over vores Hosting teknologier. Vi leverer strategier og business løsninger, der giver dig datasikkerhed, optimal ydelse til e-handelsplatforme, høj tilgængelighed for domæner og database management.

Vores erfarne konsulenter hjælper dig med at designe og bygge alle vores forretningsløsninger, støttet af Outforce Support som standard.

 

Konsulentydelser

Alle virksomheder kan få brug for ekstra IT-ressourcer og kompetencer, men det kan være kostbart at udvide lokalt, hvis behovet er kortvarig.

Konsulentdag - aftale om at vores konsulent kommer med et fast interval hos jer.

Projektorienteret - vores konsulenter løser en defineret opgave, der på forhånd er beskrevet til en aftalt pris.

Beredskabsaftale (vi stiller vores konsulentberedskab til rådighed og garanterer en reaktionstid) som eksempel en reaktionstid på 2 timer remote eller 4 timer on site - 24 timer i døgnet 365 dage om året.

Service aftale - aftale hvor Outforce holder jeres IT-infrastruktur kørende til en fast aftalt pris.

Citrix

Outforce har specialiseret sig i Citrix baserede desktop og anvendelse af virtualiseringsløsninger; med et væld af viden i hosting Citrix hosting teknologier, kan vi tilbyde unikke, skræddersyede løsninger. Bygget ved hjælp af XenDesktop, kan vores løsninger hjælpe dig med at publicere applikationer og desktops via skyen.

Vi arbejder sammen med dig for at designe og bygge de Citrix baserede løsninger til dine unikke behov og vise, hvordan disse kan skaleres i takt med din virksomhed vækst.

Microsoft

Vi har baseret vores løsninger på teknologierne fra Microsoft, hvor vi er certificeret Partner. Vi har et team af højt specialiserede konsulenter inden for bla. Exchange, RDS, AD, Windows server samt Office 365 som rådgiver og implementerer løsninger.

 

Backup

Lad Outforce passe godt på jeres data, mens i passer jeres arbejde og det i er bedst til. Vi bruger TSM teknologi som er Best in class. Vi kan en lave forskellig løsninger der passer til jeres behov hvad enten det er den traditionelle med Cloud Backup eller Front Server (Hybrid løsning).

Backup på sikker afstand

IT revisionen stiller strengere og strengere krav. Fornuftigt nok! Et af de seneste krav er, at backuppen skal ligge et bestemt antal kilometer fra resten af IT-installationen. Det er der også ræson i. Outforce lever selvfølgelig op til alle krav – også de strenge afstandskrav. Vi har helt bevidst placeret vores backup i Århus – i en afstand af 95 km fra vores hovedsæde i Middelfart, så er du og dine data bedre sikret.

Cloud Backup

Du får adgang til spidskompetencer, der alene bruger tiden på backup, og som konstant uddannes og vedligeholder de nødvendige certificeringer

Undgår vedligeholdelse af hardware til at imødekomme vækst i data

Du sparer den menneskelige ressource (anvendes til andre vigtige opgaver) Eliminering af den største udfordring - menneskelige fejl

Dine data gemmes i flere kopier

Dine data opbevares i dublerede datacentre med høj sikkerhed

Du får adgang til løsninger og ressourcer, der kan hjælpe med løbende restore-tests

Front Server (hybrid løsning)

Imødekommer krav om tilstedeværelsen af egen lokal kopi af backupdata samtidig med at off-site kopien flyttes off-site til Outforce datacenter.

Fordelen ved den ”fremskudte server” i Outforce TSM løsning er blandt andet, at backup og restore opgaver kan gennemføres hurtigt.

Ydermere vil de daglige backup / restore jobs ved et eventuelt ”crash” blive re-dirigeret til sekundær TSM backup serveren hos Outforce. På den måde tilbydes i en redundant backupløsning.

Overvågning

Vi kan hjælpe med driftsovervågning af jeres firewalls og servere, som sikrer at når jeres IT afdeling ikke er bemandet overdrager i ansvaret for driftsovervågning til os. Vi har beredskab det kan modtage alarmer på forskellige services og dermed kan prioritere definerede handlinger som er beskrevet sammen med jer.

 

E-mail sikkerhed

Scan dig fri for virus og spam

Er du plaget af spam og virus i E-mails? De fylder indbakken til kanten og er en stor sikkerhedsrisiko – og det bliver kun værre fremover! Outforce E-mail filter scanner al din post og sorterer det ligegyldige post, spam, virus og trusler fra, inden det når frem til din indbakke. Det giver dig mindre ligegyldig post, som du skal læse igennem, og det øger din sikkerhed.

Med Mail Cleaning sker scanningen uden at gribe ind i din virksomheds IT-infrastruktur – og ja, scanningen inkluderer selvfølgelig også de vedhæftede filer. Vi sender dagligt karantæne lister til dig. Herfra kan eventuelle fejl i karantænemailboksen frigives.

Et stærk supplement til antivirusbeskyttelse

Antivirus og antispam signaturerne opdateres hver time. E-mail filter fanger ca. 99% af de spam-mails og vira, der passerer igennem systemet. Du bør derfor ikke anvende E-mail filter som erstatning for din eksisterende antivirusbeskyttelse. Det er til gengæld et stærkt supplement.

Mails i venteposition

Mail Cleaning fungerer også som mailbackup relay for din virksomheds mailserver. Det betyder, at hvis din virksomheds mailserver ikke svarer, vil dine mails i mellemtiden ligge og afvente på vores E-mail filter til scanning.

Mail Cleaning i Danmark

Din Mail Cleaning vil foregå i vores eget datacenter i Danmark – ikke et oversøisk center med ikke dansktalende medarbejdere. Outforce bruger SpamExperts.

Brugersupport

Uforglemmelig Support

Vores supportteam er en sjælden race af individer - super-tekniske med gode menneskelige færdigheder - højeste niveau af kundetilfredshed opretholdes gennem tålmodighed, flid og dedikation.

Ingen opgave er for lille – og ingen for stor

Hos Outforce arbejder vi toholdsskift, så vi sidder klar ved telefonen og tastaturet alle hverdage fra klokken 6 til klokken 21, hvor du får enkel og effektiv IT-support i en fart. Derudover kan du selvfølgelig tilkalde os for support døgnet rundt og året rundt. Vi lader dig aldrig i stikken, vi sover med støvlerne på.

 

Hosted eller on-site – vi supporterer dig uanset

Har du en hostet løsning hos Outforce, kan du tilkøbe en supportaftale, der bl.a. dækker brugeroprettelse og brugerændringer hvis du ønsker det, kan du få en brugersupport aftale som tillæg uanset om din IT står hos jer selv eller hos os.

Du kan selvfølgelig trække på os uanset dit problems omfang og karakter. Har du glemt dit password? Eller er din virksomheds IT truet af et kritisk nedbrud? Når du ringer til Outforce, får du hurtig og kompetent support. Alle vores medarbejdere taler dansk. Har du behov for support på engelsk eller tysk klarer vi også dette, uanset om det er Mac eller pc.

Hvad er dit problem?

Du er kun ét klik fra den rette løsning

KONTAKT OS