Claus Sørensen A/S

Outforce er professionelle

 

 

Outforce er professionelle, kompetente og den helt rigtige samarbejdspartner
Claus Sørensen A/S har valgt Outforce som leverandør af ny IT-infrastruktur. Carsten Wolf, Supply Chain direktør fortæller:

”Da vi i 2016 stod overfor at skulle investere i hel ny infrastruktur og nye serverum hos Claus Sørensen A/S i Esbjerg, var vi ikke i tvivl om, at Outforce var det rigtige valg. Outforce er en kompetent samarbejdspartner, med en professionel tilgang til vores ønsker, og de har efterfølgende fulgt den fælles projektplan til punkt og prikke.”

”Vi har i mange år selv håndteret vores IT-infrastruktur hos Claus Sørensen A/S, så jeg er glad for at have overladt ansvaret til Outforce i dag. Vi er 100% trygge ved Outforce, deres professionelle tilgang og den måde, de griber tingene an på. Det betyder, at vi kan bruge tid på vores kernekompetencer, og dét der giver værdi hos os.”

”Samarbejdet med Outforce har samtidigt givet os et kæmpe teknologiløft. Vi har ikke kun fået nye serverrum og infrastruktur, men har også som virksomhed gennemgået en vellykket transformation, der gør, at vi i dag står endnu stærkere rustet til fremtidens udfordringer på IT-fronten.”

”Med Outforce har vi fået en større kapacitet og fleksibilitet, og vi kan nu skrue op og ned for vores løsning, når vi ønsker det. Hos Outforce føler vi os ikke som en lille fisk i havet. Her bliver vi taget alvorligt og behandlet professionelt.”

”Hos Claus Sørensen A/S ser vi ikke på Outforce som en traditionel leverandør - de er meget mere. Outforce er for os også den helt rigtige samarbejdspartner.”