Pressemeddelse

Outforce køber MindZet

 

 

Outforce ruster sig til fremtiden med opkøbet af IT-virksomheden MindZet. Bag købet ligger et fælles ønske om at styrke vores to virksomheder og udnytte synergieffekter samt at kunne tilbyde vores kunder et bredere sortiment af professionelle services.

Vi fortsætter den positive udvikling og med købet af IT-virksomheden MindZet, med fire afdelinger i Danmark sikrer Outforce en betragtelig udvidelse af forretningen, hvor bl.a. antallet af medarbejdere fordobles.
 
Vi har haft et godt samarbejde med MindZet siden 2009 og har derfor et indgående kendskab til hinanden og til vores fælles kompetencer. Vi er begge Microsoft-huse, og MindZet har flere styrker, der gør dem interessante for os. Det er bl.a. deres erfaringer med at levere professionelle services og outsourcing til mellemstore og store virksomheder samt deres erfaringer med automatisering og stordrift. På den måde er de to virksomheder et rigtig godt match – faktisk så godt, at flere af vores fælles kunder har understreget over for os, at sammen kunne vi være rigtig stærke. Vi understreger dog, at MindZet fortsætter som selvstændig virksomhed – blot er den nu ejet af Outforce.

 

Læs hele pressemeddelelse her.