Universal Robots

har valgt Outforce

 

 

Den hurtigt voksende robotvirksomhed Universal Robots har valgt Outforce som deres nye IT-samarbejdspartner. Et samarbejde der sikrer flere jobs til fynboerne.

Vi har indledt et samarbejde med den verdenskendte og odenseanske robotvirksomhed Universal Robots, der har base i Odense. Og det er der ifølge Universal Robots IT-manager, Lars Filstrup, flere grunde til.

- I en robotvirksomhed af vores størrelse, er den rigtige IT-samarbejdspartner altafgørende. Og det har vi fundet i Outforce,” siger Lars Filstrup og tilføjer: - Outforce kan drive vores IT-setup 24/7. Når vores medarbejdere går hjem fra arbejde i Danmark, så tager USA og Kina over, og her er det helt essentielt for os, at have en partner, der sikrer driften døgnet rundt,” siger Lars Filstrup.

En samlet løsning
En anden afgørende faktor for samarbejdet mellem de to virksomheder er også, at Universal Robots kan placere både hosting- og supportopgaver hos IT-virksomheden Outforce.

”Netop fordelen ved at have én samlet løsning på hosting og support er et vigtigt parameter. Det giver Outforce en stærk profil, at de kan tilbyde os den løsning. Hos Outforce har vi fået en aftale, der stiller os optimalt i forhold til fleksibiliteten i den daglige drift. Vi kan skrue op eller ned i forhold til vores behov – noget der er helt afgørende i robot-branchen,” siger Lars Filstrup.

Behov for flere hænder i Outforce
Hos os i Middelfart har samarbejdet med Universal Robots allerede skabt nye jobs. Vi har ansat flere nye medarbejdere, som blandt andet skal være med til at servicere Universal Robots. Vi er utrolig glade for, at vi har fået Universal Robots som kunde. Jo flere store kunder vi får, jo flere hænder har vi jo brug for. Og med en kunde, der vækster så meget, kommer vi potentielt set til at ansætte endnu flere medarbejdere.

Vi ser meget frem til den spændende og udfordrende opgave med at levere IT-løsninger til en stor robotvirksomhed. Universal Robots er på mange måder en ønskekunde for os, fordi de stiller høje krav til vores service. Det tvinger os til at udvikle os og tænke kreativt.