Odense Sport & Event

Outforce giver os tryghed

 

 

Outforce giver os en kæmpe tryghed

Odense Sport & Event betegner Outforce som en meget kompetent og seriøs samarbejdspartner på IT-området, og de er glade for, at de valgte at placere deres IT-løsning hos det fynske IT-firma.

”Jeg havde hørt meget godt om Outforce, inden vi valgte dem, og jeg må sige, at de til fulde har levet op til deres gode rygte.” Sådan siger Bo Borring Jakobsen, der som økonomidirektør hos Odense Sport & Event (OS&E) er ansvarlig for valget af Outforce som IT-leverandør.

”De virkede særdeles professionelle i fasen forud for implementeringen. De var meget grundige og gjorde, hvad de kunne for at forberede skiftet. Det betyder, at vi ikke har oplevet nogle som helst problemer i forbindelse med eller efter skiftet til Outforce,” siger Bo Borring Jakobsen.

OS&E består af fodboldklubben Odense Boldklub, messe-, hotel- og kongresvirksomheden Odense Congress Center, koncertbureauet JVB LIVE, golfklubben Odense Eventyr Golf og cateringfirmaet Kai Thor. Virksomheden havde for år tilbage deres egne IT-medarbejdere og servere, mens de i de sidste tre år har haft outsourcet deres IT til en anden ekstern virksomhed. Økonomidirektøren er glad for, at det nu er Outforce, der hoster IT-systemet.

”Det eneste, vores brugerne har mærket, er kortere responstider og et meget højt niveau, når det kommer til evnerne til at løse vores problemer. Det giver os en kæmpe tryghed at have Outforce som IT-leverandør, fordi det hele tiden fungerer optimalt,” siger Bo Borring Jakobsen og tilføjer: ”Samtidig har de hele tiden fokus på at øge systemernes performance og sikkerhed. Også her er tingene blevet bedre end tidligere.”

Outforce har ansvaret for driften af OS&E's IT-løsning. Den driftssikre løsning har fokus på høj sikkerhed, høj oppetid, høj performance, en god brugeroplevelse og mulighed for at skalere. Samtidig har Outforce ansvaret for en brugernær support via et fast team, der er tilknyttet OS&E med blandt andet onsite brugersupport én dag om ugen samt adgang til Outforces udvidede brugersupport fra kl. 6.00 til 21.00.

”Som ansvarlig er jeg rigtig glad for at have Outforce som IT-leverandør. De har meget kompetente medarbejdere på alle de områder, hvor vi har brug for deres ydelser, og de er en yderst kompetent og seriøs samarbejdspartner på IT-området,” siger Bo Borring Jakobsen og tilføjer:

”Det betyder meget for os, at der er styr på den del, og jeg vil til hver en tid anbefale Outforce til andre.”