Outforce er IT i øjenhøjde

Tryghed og tillid tæller

 

Hvem er vi?

 

Outforce er totalleverandør inden for IT infrastruktur og hostingydelser. Hos Outforce tror vi på ærlig kommunikation i øjenhøjde, og vi tror på, at kritiske spørgsmål og oprigtig vejledning giver de bedste resultater.

Som hosting partner er vi din garanti for, at du kan hente både faglige kompetencer og stærke individuelle løsninger med plads til vækst fra starten. Vi udspringer af det verdensomspændende United Shipping & Trading Company i Middelfart, hvor vi ind til 2003 var en intern IT-afdeling for koncernens mange selskaber, indenfor bl.a. rederi, shipping og bunker-olie.

I dag er vi 30 specialiserede IT-folk i Middelfart og Odense. Vi yder support og beredskab 24-7 - året rundt. Kort sagt, vi er til at få fat i. Og vores servere står i kælderen i vores to moderne, topsikrede datacentre, der drifter over 400 fysiske og mere end 1000 virtuelle servere. Vi har kunder der spænder vidt, lige fra 10 IT brugere til virksomheder med 3500 IT brugere.

Vi driver en sund kommerciel forretning baseret på godt købmandskab. Hos Outforce sætter vi pris på den menneskelige faktor, og vi tror på, at det skaber både forståelse, tryghed og tillid i et samarbejde præget af rådgivning og sparring.

 

Udpluk af vores kundeliste

Her er dine IT-kontakter

Salg Ledelse Support Hosting Konsulenter Operations