Hosting på Outforce'sk

 

Vi vil forstå dine komplekse udfordringer og udvikle løsninger, der tilfører forretningsstærke resultater på dine præmisser. Holdninger skaber dialog. Dem har vi, og vi vil dele dem med dig. For en åben dialog i et klart sprog er den eneste vej til enkle og individuelle hosting løsninger.

Det sprog taler vi, og vi kalder det OUTFORCE´SK  

Hosting som altid - som aldrig før!

Holdning #1

Slap nu af - det haster vel ikke! Jo det gør! Når din IT går ned er det en katastrofe! Derfor har Outforce overvågning 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, og vores brugersupport holder åbent fra klokken 6 til 21. Vi er kort sagt til at få fat i. Desuden står din server ikke i Indien, Holland eller et tredje sted. Den står hos os, og du kan altid komme til at se den. Sådan er det, når din IT-support taler Outforce’sk.

Holdning #2

Sandheden er ilde hørt! Hvis du synes det, skal du ikke bruge os! Hos Outforce siger vi vores mening, og vi taler dig ikke efter munden. Det handler om direkte tale – og om den rigtige løsning. Vi tror på ærlig kommunikation i øjenhøjde, og vi tror på, at kritiske spørgsmål og oprigtig vejledning giver resultater. Sandheden er ikke ilde hørt – sandheden er bare Outforce’sk. Vil du gerne høre den?

Holdning #3

Skalérbarhed er for tøsedrenge! Tværtimod! Skalérbarhed er en selvfølge i en frem­synet IT-strategi. Kun ved at tænke plads til vækst ind fra starten, undgår du at løbe panden mod datamuren senere. Som hosting partner er vi din garanti for, at du kan hente både faglige kompetencer og stærke indi­viduelle løsninger, som har tændt for det lange lys.

Holdning #4

Et klik er bedre end et håndtryk! Det tror vi ikke på! Teknologien har gjort verden mindre, men den har ikke erstattet værdien og vigtigheden af gode relationer. Hos Outforce sætter vi pris på den menneskelige faktor, og vi tror på, at det skaber både forståelse, tryghed og tillid i et sam­arbejde. En ordentlig rådgivning kræver ordentlige mennesker og ikke et dobbeltklik – hos Outforce får du øjenkontakt, rådgivning og sparring. Du får et Outforce’sk håndtryk. Lad os mødes ansigt til ansigt.

Holdning #5

Grøn IT er da en modedille! Tværtimod! Grøn IT er en god forretning. I takt med, at du skærer ned på strømforbrug, køling og CO2-udledning, stiger lønsomheden af din investering. Som partner er vi din garanti for, at klimaindsatsen er tænkt ind fra starten, så du står stærkere den dag, det grønne regnskab skal gøres op. Så sagt på godt Outforce’sk mener vi, at grøn IT er kommet for at blive. Hvad siger du?

Holdning #6

Indsigt er fuldstændig ligegyldigt! Sludder! Den rigtige IT-løsning løfter og styrker din virksomhed, og det kræver forretningsindsigt. Outforce har den indsigt, der sikrer dig de rigtige og nødvendige løsninger. Sådan skal det være – og sådan er det bare på Outforce’sk. Skal vi tale sammen?

Holdning #7

Man behøver jo ikke vide alt! Sådan noget pjat. Det er din virksomhed, så du skal vide, hvad du får. Hos Outforce sørger vi hele tiden for at holde dig orienteret og på forkant, så du ved, hvad du får og hvad du kan regne med. Uanset om du skal have flere medarbejdere, nyt udstyr eller noget helt tredje. Få en samlet Outforce’sk løsning – så er du sikker på at kunne overskue – og gennemskue – alt. Vil du gerne se, hvad du får for pengene?